Home » | Padure si gradina» |

Masini de tuns gazon

Generatoare portabile
Scule electrice METABO
Masini de tuns gazonul

Masini de tuns gazon

Despre masini de tuns iarba sau gazonul:

Pe benzina sau electrice: alegerea esta a dumneavoastra. Daca doriti o actionare fara zgomot si fara noxe, atunci masinile de tuns iarba electrice sunt ideale. Acestea sunt mai adecvate pentru gradini mai mici. Un motor puternic pe benzina, pe de alta parte, ofera o putere mai mare si o latime de lucru mai mare pentru suprafete extinse de gazon.

Pe langa cele doua modele de masini electrice si benzina, au aparut si masinile de tuns iarba cu acumulatori. 

Masinile de tuns cu acumulator sunt menite pentru tunderea gazonului de dimensiuni mici si medii (suprafata recomandata de tundere este 250 m²). Ceea ce le caracterizeaza este faptul ca, combina beneficiile masinilor de tuns electrice si ale celor cu motor, iar aceste masini de tuns iarba sunt ideale pentru utilizare în mediu urban.
Electro-motoarele cu inductie, agilitatea, nivelul scăzut de zgomot sunt doar cateva dintre beneficiile preluate de la masinile de tuns iarba electrice. Pe de alta parte, mobilitatea si independența fata de reteaua electrica sunt caracteristicile masinilor de tuns iarba cu motor.

Toate masinile de tuns gazon au un cos de colectare iarba, ele pot raspandi iarba astfel incat ceea ce ramane sa fie folosit drept ingrasamant natural pentru sol. 

Lascule.ro va ofera o gama larga de masini de tuns gazon cu acumulatori, masini de tuns gazon cu motoare pe benzina sau masini de tuns gazonul electrice.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu tehnic 0751 77 77 74.